dimecres, 4 de gener del 2023

Llista de varietats de fruiters que disposen de Títol d'Obtenció Vegetal (TOV) a Europa o Espanya (04.01.2023)

Ja teniu disponible el darrer llistat Proteccions TOV_2022_6 de varietats de fruiters que disposen de protecció europea o espanyola. 

També podeu consultar el llistat de sol·licituds Proteccions TOV_2022_6

Estan actualitzats amb el butlletí de l’Oficina Comunitària de Varietats Vegetals (OCVV) 6/2022 de 15/12/2022 i el butlletí de l’Oficina Espanyola de Varietats Vegetals 6-2022 de 15/12/2022. 

Els llistats anteriors estan accessibles a Slideshare i a Scribd.

Arxiu de les dades (format excel

D’interès:

L'OCVV llança una nova eina en línia anomenada "e-Proceedings"

Fins al dia d'avui, la presentació d'un procediment judicial davant l'OCVV només era possible per correu electrònic o per correu ordinari. A partir d'ara, la nova característica "e-Proceedings" dins de l'àrea d'usuaris de l'OCVV facilita molt això, alhora que garanteix la seva fiabilitat legal.

Amb "e-Proceedings" els usuaris podran interposar, de manera intuïtiva, una Objecció, una petició de nul·litat, una sol·licitud de cancel·lació, una sol·licitud de Restitutio in Integrum o un recurs d'apel·lació sobre un o més drets comunitaris de varietats vegetals (CPVR). Per a cada CPVR, els usuaris podran veure en el sistema quins procediments judicials poden presentar. L'ús de "e-Proceedings" farà que l'experiència dels usuaris amb l'OCVV sigui més transparent i més fàcil alhora.

La visió de l'OCVV cap al 2026

S'ha publicat la visió de l'OCVV cap al 2026, el Pla Estratègic de l'Oficina Comunitària de Varietats Vegetals per al període 2022-2026.

El Pla Estratègic 2022-2026 ofereix una visió global i exposa les prioritats i les àrees d'enfocament de l'OCVV en els pròxims anys. El document també és un element clau del nostre marc de gestió del rendiment, que ajuda a garantir que l'OCVV assoleix els seus objectius d'una manera eficient, eficaç i coherent.

El nou Pla estratègic va ser aprovat pel Consell d'Administració de l'OCVV el 14 d'octubre de 2022 a Amsterdam i cobreix un període que coincideix amb el mandat de Francesco Mattina, que és president de l'OCVV des del febrer de 2022.


Foto: Ametller en parada hivernal a Vilalba dels Arcs. foto: @blascinegre