dimarts, 15 d’abril del 2008

Jordi Peix, Creu de Sant Jordi 2008

El Govern de la Generalitat ha acordat avui concedir la Creu de Sant Jordi a 24 personalitats i 9 entitats en agraïment per la seva tasca en la defensa de la identitat i personalitat de Catalunya.

L'amic Jordi Peix és una de les personalitats distingides amb la Creu de Sant Jordi 2008, que es lliurarant el proper dilluns dia 21 al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

A l'amic Jordi li ha estat concedida "per l’eficàcia de la seva trajectòria en els sectors de l’agricultura i l’alimentació, tant a través d’iniciatives impulsades des de la societat civil com pels seus càrrecs a l’Administració catalana. Divulgador habitual de temes agraris, a partir del 1987 va promoure el Banc dels Aliments, fundació que realitza, amb la col·laboració d’indústries agroalimentàries, una tasca de solidaritat ben positiva".

(Jordi Peix a Viquipèdia)

La meva felicitació per una gran personalitat, un model a seguir, que estima l'agricultura catalana i que estima Catalunya.

1 comentari:

Banc dels Aliments ha dit...

Molt agraït, per la vostra salutació. Vull recordar que tot allò que he fet en ma vida, per la col·lectiviat, mai he estat sòl: sempre ho he fet en equip. I és en aquesta colla de gent que em conforta, que vull fer expressament copartícep del guardó.
Jordi Peix